måndag 15 februari 2010

Livet i högsta fart

Känns som allt går i högsta fart nuförtiden. Sälj jobbet är roligt med många nya kunder/butiker. Kurserna är fulla, med många bra hundägare som är duktiga på att träna hund.

Hundarna mår bra. Qliff och Troll är bästa kompisar. Tråkigt att det inte går att valla någonstans ute. Var en sväng till Nina´s fårhus i förra veckan. Tränade Troll´s attityd, som mer än väl behövs efter denna vinters vila. Vanja är en glad promenerande pensionär.

Qliff är en härlig grabb som tar allt med ro. Lättsam grabb som bara hänger med. Kaxig som attan mot Troll, men Troll ger igen och Qliff tar det med ro. Troll har blivit valp på nytt tror han...

I helgen har jag haft Norrlandsbesök på kurs. Jäklar i havet vilken utveckling dom gjort sedan sist vi sågs. Sådant som gör att man får mer energi och inspiriation att hålla kurser. Bra jobbat tjejer!!! Nu har dom något att leva upp till, då vi ska ses om en månad igen.....

"Småtjejernas" kurs startade igår, vilka duktiga tjejer på att träna hund. Tänk om alla äldre hade sådan djurkänsla som dom har. Roligt att jobba med barn/ungdomar tillsammans med djur, då dom inte har någon egen bild av hur man ska träna hund.

Veckan har bara börjat och kalenderna är full med möten och kurser. ROLIGT!

Ta väl hand om er!

4 kommentarer:

  1. Vilket positivt inlägg, härligt att läsa =)...

    Kramar Hanna & Kakan

    SvaraRadera
  2. Härligt att läsa! Vi längtar också efter vallning. Lydnadsträning i all ära, men enligt Jezz finns det inget som slår arbetet med fåren. Misstänker att det finns någon hos dig som instämmer!?
    Nospuss från Jezz till bror och systerson

    SvaraRadera
  3. Visst saknar man de öppna fälten, grönska under sko sulorna och en skock fyrfota bää-isar. Men det kommer. Förr eller senare. (Sorgligt nog lutar det mer åt alternativ 2) Själv tycker jag det är tiden som går i en rasande fart. Hinner knappt starta dagen föränn den ska avslutas. Så var det inte förut. Hmmm... vad kan det bero på, tro?
    Sköt om er allesammans

    SvaraRadera
  4. Ja sommar vill vi ha!
    Ser att du har fullt upp! Kul!
    Kram Marie och Sture

    SvaraRadera