fredag 13 mars 2009

Fredagen den 13:e

Kronvallaren Onni
Kronvallaren Onni

Vilken dag det varit idag. Jobbat, träffat Carola och Onni, varit på vallträning hos Sanna samt varit och luskat i mina nya planer.
Onni hade blivit stora damen sedan vi sågs sist, inga problem att ta för sig och gå iväg på egna äventyr när matte inte ser. Undra om det ligger i släkten. Den enda olikheten hon och Troll har är att hon har lite koll på sin matte. Det har ALDRIG Troll haft.
Vallträningen var super rolig och nyttig. Skulle gå en gata på en äng, där jag tog hand om en sidan och Troll den andra. Troll var tvungen att ligga på en linje långt ut från fåren, då fåren är lättskrämda. Första vändan gick inte enligt min plan, men sedan fixade vi det bra. När vi gick på gatan skulle vi sedan dela fåren. Det börjar vi fixa ganska bra nu.
Tränade även att hans skulle släppa fåren när han flankade bakom fåren på 100 m håll. Svårt till höger, lättare till vänster, där han kommer på inkallning direkt i rörelsen till vänster. Även lite fösning fick vi visa upp, kändes mkt bra. Lugnt och fint med bra avstånd.
Även mina nya planer verkar gå i lås.
Ha en bra träningshelg!

1 kommentar: