måndag 15 september 2008

Fotobok på Kronvallaren Jubel-Troll

Kort januari 2008
Fick idag en fotobok på Troll av mina vänliga vänner Sofia, Anne och Yvonne. En tryckt fotobok med underbara bilder på Troll, som galen, in action i vallningen, samt lydnadsbilder. Sofia är den som fotat Troll, se hennes företagssida http://www.palmqvist-edlind.se/. TUSEN TACK!
Har även idag vallat, Sofia och Anne var oxå hos fåren. Vilken utveckling Sofias lilla "råtta"Tia gjort bara på en vecka. Nu kan hon gå på samma cirkel till kl 12. Börjar även ta Sofias tryck, från längre håll. Tias attityd är en helt annan nu, än för några dagar sedan. Tonic den lilla "räkan" var kvick som en iller idag, men bibehöll huvudet. Ja, nu börjar det dra ihop sig till den stora utmaningen i fårhagen.
Dagens träning var fösning på bena hela tiden, Troll tar hö och vä mkt fint, är lugnar nu i fösningen. Det är så häftigt när man kan samarbeta i fårhagen. Tränar att han ska hitta balansen själv på avstånd från fåren, får inte förflytta sig in på min bestämda linje och avstånd. Eftersom jag älskar att peta i detaljer och nya saker, så är detta med vallningen årets utmaning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar