tisdag 7 oktober 2008

Grattis!

Har idag varit och tittat på ett VP i Stjärnhov. Lena och Kronvallaren Gubben startade.
Ett super Grattis till Gubbens nya titel GODKÄND VALLHUND.

Lena ser så cool ut när hon står vid pinnen och ska skicka i hämtet. Fint hämt bra upptag, sedan blev det lite strul runt pinnen. Puh! Nu var det bara resten kvar, och det klarade dom galant.

En erfarenhet rikare har man idag blivit inför det stundande vallprovet. Några frågetecken finns det, om man verkligen ska bli godkänd när hunden är inne och röjer blande fåren, eller inte håller ut i hämtet.

Troll tittade på dom som gjorde bra race och blundade när det var mindre bra race. Han vill bara ha en bild av vad som är rätt.....

Var även ute en sväng till våra får innan resan till Stjärnhov.
Idag fick han fösa självständigt för att kolla av om han vill gå runt och hämt fåren. Han föste och föste runt i hagen, fanns ingen tendens till att går runt och hämta. Själv stog jag helt stilla mitt i hagen. Efter det var det träning på helt rena flanker höger och vänster. Min härliga lilla Trollunge, jobbar på så bra i vallhagen. Jag som köpte en ren lydnadshund. Ursäkt Heidi och Ulf, men det verkar som det blir en vall och lydnadshund.

Ha en fortsatt bra vecka!!!!

1 kommentar:

  1. Vad skönt att Troll bara tittade på dom som skötte sig,han förstår sig på vallning,ska bli så kul att se er i Fagersta.
    Kram från oss

    SvaraRadera